Flat Preloader Icon

شماره تماس : 09306301632

آدرس: آذربایجان شرقی، تبریز، خیابان آبرسان

آموزش باریستا در تبریز

arco
31 خرداد 1400
1240بازدید

آموزش باریستا در تبریز چیست؟

باریستا یکی از شغل‌هایی است که این روزها بسیار پر طرفدار می‌باشد. به دلیل استایل کاری و تقاضای شغلی بالا هر روزه تعداد علاقه‌مندان بیشتر می‌شود. صنعت قهوه، تعداد کافه‌ها و رستوران‌ها هر روزه رو به افزایش می‌باشد. و به همین دلیل یک شغل با پتانسیل بالا محسوب می‌شود.

در واقع باریستا در کافه مسئول قسمت بار یا همان نوشیدنی‌های گرم است.

با آموزش باریستا در تبریز میتوانید تمام این تخصص‌ها را یاد بگیرید.

برای کسب درآمد از این شغل نیاز به تخصص دارید، چه بخواهید در جایی کار کنید چه بخواهید کافه یا رستوران خودتان را داشته باشید. آموزش باریستا در تبریز این فرصت را برای شما ایجاد می کند، تا در حداقل زمان با دست پر وارد این حوزه جذاب و پردرآمد بشوید.

باریستا کیست؟

باریستا کسی است که در تهیه و سرو انواع نوشیدنی‌های گرم، کار با دستگاه اسپرسو، دم آوری قهوه، لاته آرت و… تخصص دارد.

همچنین در این حرفه، باریستاها به دانش ترکیبات قهوه، برشته کردن قهوه، نحوه کار و نگهداری دستگاه‌های اسپرسوساز، تلفیق شیر با قهوه و موارد دیگر نیاز دارند.

چنین دانشی را می‌توان با شرکت در دوره باریستا در تبریز و در آموزشگاه باریستا در تبریز به دست آورد.

هفت تکنیک مهم درباره اموزش باریستا در تبریز، که باریستاها باید به آنها تسط کافی داشته باشند؟

  • دانش اولیه قهوه (شناخت دون قهوه)
  • آسیاب کردن
  • کار با دستگاه اسپرسو
  • فوم‌گیری شیر
  • دم آوری قهوه
  • آموزش لاته در تبریز
  • تزئیین و سرو مناسب نوشیدنی‌های گرم
  • ارتباط درست با مشتری

وظایف یک باریستا در کافه چیست؟

باریستاها بسته به محل کار خود، وظایف متنوعی دارند.

یک باریستا در کافه هتل اغلب  قهوه و نوشیدنی اسپرسو را تهیه و سرو می‌کند،

در حالی که یک باریستا در یک کافی‌شاپ می‌تواند نوشیدنی‌های گرم دیگری را نیز مانند چای، اسپرسو، لاته و هم چنین نوشیدنی‌های سرد را نیز سرو کند.

یک باریستا اگر مهارت‌های دیگری نیز داشته باشد می‌تواند حتی غذاهای سبک مانند: شیرینی، کیک و… را نیز سرو کند.

این شغل شامل ارتباط بدون وقفه با مردم است لذا به روابط اجتماعی بالایی نیاز دارد.

باریستایی یک حرفه هیجان انگیز و متنوع در دنیای هنرهای آشپزی است.

همچنین باریستاها باید نحوه ی ارتباط صحیح با مشتری را بلد باشند.

چگونه یک باریستای حرفه‌ای شویم؟

وقتی یک نفر به امید خوردن یک قهوه خوش طعم وارد کافه‌ی شما می‌شود، توقع دارد قهوه‌ای که می‌خورد از نظر تکنیکی بسیار حرفه‌ای باشد.

پس شما نیاز دارید برای درست کردن یک قهوه‌ی خوش عطر و طعم، تمام اصول تهیه قهوه را رعایت کنید.

خب! اگر می‌خواهید یک باریستای حرفه‌ای و ماهر شوید، باید یک سری از اصول و تکنیک‌ها را آموزش ببینید، از جمله:

استعداد کافی را داشته باشید و مشتاق به یادگیری هم باشید، باید شخصیت شما به گونه‌ای باشد که بتوانید فشارهای این کار را تحمل کنید تا بتوانید به یک باریستای ماهر تبدیل شوید.

باریستایی به یک اعتماد به نفس خاصی نیاز دارد تا بتوانید با اطمینان کامل کار خود را انجام دهید، ترس و استرس در این راه می‌تواند قهوه‌ی شما را بدمزه کند.

 پس این نکته بسیار حائز اهمیت است که در کار خود نهایت آرامش را داشته باشید تا بتوانید با رعایت نکاتی که آموزش دیده اید یک قهوه عالی را در اختیار مشتری خود قرار دهید.

به جای مهارت‌های سخت، بسیاری از کارفرمایان به دنبال ویژگی‌هایی هستند که برای یک باریستای موفق نیاز است. این مهارت‌ها را با شرکت در دوره باریستا در تبریز به دست می‌آورید، برخی از مهارت‌های فوق‌العاده ای که بایستی داشته باشید عبارتند از:

ویژگی‌های آموزشگاه باریستا در تبریز که معتبر و قابل اعتماد باشد، چیست ؟

یکی از روش‌های شناخت آموزشگاه باریستای خوب و مناسب، میزان توجه و اهمیت مدیران و مشاوران آن به اهداف و ویژگی‌های دانشجویان و برطرف کردن سوالات و ابهامات مختلف آنها است.

آموزشگاه باریستا در تبریز، باید بداند که وظیفه اصلی پرسنل، ارائه خدمات دلسوزانه به هنرجویان می‌باشد.

آگاهی و تجربه استادان نیز باید باعث رشد و پیشرفت هنرجویان و ایجاد انگیزه بیشتر در بین آنها می شود که لاجرم موجب جلب رضایت دانشجو و تلاش آنها برای موفقیت بیشتر در آینده نزدیک خواهد شد.

اموزش باریستا در تبریز، از جمله دوره‌‌های پرتقاضا می‌باشد لذا آموزشگاه‌ها باید مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

مهم‌ترین شاخصه هر محیط آموزشی که باید از آن برخوردار باشد، آرامش است.

آموزشگاه باریستا در تبریز با فضای مناسب و دوستانه آموزشی، میزان استرس هنر آموز را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.

فضای آموزشی باید طوری باشد که کار آموز امنیت و آرامشی را حس کند که در خانه خود نیز از آن بهر‌ه‌مند است، زیرا محیط پر استرس و پر هیاهو در بیشتر آموزشگاه‌ها از صدای زنگ و گفت و گو گرفته تا رفت و آمد‌های زیاد و ... دشمن اصلی یادگیری و آرامش است.

در آموزشگاه باریستا در تبریز تمام عوامل برای ایجاد آرامش مهارت‌جویان فراهم است.

دکوراسیون محیط‌های آموزشی باید تفاوت داشته باشند و متناسب با دوره‌های آموزشی قابل توجهی با محیط‌هایی همچون ادارات داشته باشند.

علاوه بر این فضای بیرون از کلاس‌ها یا همان محوطه آزاد آموزشگاه نیز باید دارای فضایی بسیار گرم، آرام بخش و جذاب باشد.

و همچنین دارای تجهیزات بروز و متنوع در تجهیزات متناسب با آن دوره باشد که هنر جویان محیط موسسه را علاوه بر یک فضای آموزشی،

محیطی کاملا مفرح حس کنند و بتوانند چند ساعت از وقت خود را در محیطی مفرح با لذت سپری کنند زیرا اکثر علاقه مندان به اموزش باریستا در تبریز قشر جوان هستند که به تفریح علاقه نشان می‌دهند.

خصوصیاتی مانند:

داشتن تجربه بالا و تسلط کامل اساتید به رشته‌هایی که آموزش می‌دهند،

داشتن مدرک معتبر بین المللی مرتبط 

آشنا بودن به روزترین سرفصل‌های آموزش.

خصوصیات آموزشی استاد مانند فن بیان و رعایت مهارت‌های تدریس، سطح علمی و تجربه کاری آن‌ها

عامل موفقیت یک آموزش حرفه‌ای در یک مکان حرفه‌ای می‌باشد 

و از همه مهمتر خصوصیات اخلاقی استاد مانند: شیوایی بیان، خوشرویی و تسلط به موضوع آموزش، حفظ حرمت و احترام بین هنرجویان همچنین وقت شناسی می‌باشد

یک باریستا یا بارتندر جهت انجام وظایف خود و سرو انواع نوشیدنی‌ها به ابزار و تجهیزاتی نیاز دارد و آموزشگاه موظف است تا این وسایل را به صورت کامل تهیه و در اختیار کارآموزان قرار دهد

تا از آن استفاده کرده و آموزش ببینند.

در یک آموزشگاه که مجری برگزاری دوره های  کافی شاپی است باید میزان محبوبیت و رضایت از عملکرد استادان و مشاوران، به صورت نظر سنجی های دوره ای از کارآموزان صورت پذیرد تا هم معیاری برای سنجش و کارآمدی اساتید چه از لحاظ سطح علمی و چه از جهت مهارت تدریس و اخلاق باشد و هم ابزاری برای بالا نگه داشتن سطح آموزشی آموزشگاه.

سرفصل دوره باریستا در تبریز چیست؟

باریستا در نگاه اول عنوان متصدی کافی شاپ (باریستا) شغلی است که وظیفه اصلی آن تهیه قهوه ها و نوشیدنی های کافی شاپ می باشد،

که هر شخصی بخواهد در این عرصه فعالیت نماید باید نسبت به این رشته دانش و مهارت کافی را به دست آورد، یک باریستا علاوه بر علم آماده سازی قهوه و نوشیدنی ،می بایست دانش مدیریت کافی شاپ ،برخورد با مشتری، جذب مشتری، توانایی حل چالش های محیط کافی شاپ و… را نیز دارا باشد در نتیجه آموزش باریستا در تبریز خیلی مهم و حیاتی است.

ما در این دوره ها سعی کردیم علاقمندان به این رشته را با تمامی فنون باریستایی آشنا کنیم و خرسندیم از اینکه تمامی باریستاهای مدرسه قهوه و خانه باریستا ایران در بهترین کافی شاپ های ایران و سایر کشور های جهان مشغول به کار هستند.

لاته تقریبا پرطرفدارترین نوع قهوه در بین مردم می باشد، با آموزش لاته در تبریز می توانید بهترین لاته ها را برای خود و مشتریان تهیه کنید.

  • معرفی انواع دستگاه ها و لوازم مرتبط کافی شاپ
  • آموزش نحوه کار کردن با دستگاه ها و لوازم کافی شاپ
  • آموزش نحوه نگهداری تمامی تجهیزات و لوازم کافی شاپ
  • ارائه مطالب مرتبط با فوم شیر و شیمی شیر
  • آموزش متدهای عصاره گیری قهوه
  • آموزش انواع قهوه ها و نوشیدنی های گرم
  • آموزش انواع نوشیدنی های سرد ، اسموتی ها ،ماکتیل ها ،شیک ها و…
  • آموزش بستنی های مخصوص کافی شاپ ، کیک بستنی و وافل
  • آموزش انواع نوشیدنی های گیاهی(دمنوش ها) ،چای و چای لاته
  • آموزش طراحی روی قهوه ( لاته آرت ) با قلم در سطح مقدماتی
  • آموزش مدیریت و سرویس دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان
  • مشاوره جهت مدیریت کسب وکار ،سرویس دهی مطلوب و مشتری مداری کافی شاپ
  • مشاوره جهت انتخاب محل مناسب برای راه اندازی کافی شاپ
  • مشاوره جهت راه اندازی ،دکوراسیون و خرید لوازم و تجهیزات
  • مشاوره جهت اخذ جواز کسب ،قوانین اتحادیه ،اماکن ،بهداشت و…
  • مشاوره جهت نوشتن منو کامل کافی شاپ
  • اموزش لاته در تبریز
  • تاریخچه ی نوشیدنی های سرد
  • میکسولوژی چیست ؟
  • میکسولوژی مولکولی چیست ؟
  • شناخت ابزار
  • آشنایی با تکنیک های مختلف آماده سازی نوشیدنی های سرد
  • کالِر کُدینگ
  • انواع گارنیش و دکورینگ نوشیدنی های سرد
  • میکسولوژی تخصصی
  • میکسولوژی مولکولی
  • ساخت انواع سیروپ
  • ساخت انواع فوم خیس
  • ساخت نوشیدنی های لیرد
  • آموزش انواع ماکتل ،شِیک ،اسموتی ،بستنی و…

در کنار سرو نوشیدنی های گرم و سرد ، معمولا مشتریان ترجیح می دهند یک میان وعده مختصر مانند کیک میل کنند ، لذا یک باریستا تا حدی باید آشنا به رسپی ها و تهیه کیک باشد.

دسرهایی مانند : تیرامیسو – کیک شکلاتی خیس ، پای میوه و… از محبوب ترین رسپی هایی هستند که در دوره باریستا تدریس می شوند.

آموزش باریستا در تبریز

مدرک باریستا در تبریز

آموزش باریستا در تبریز به صورت حضوری و عملی در شهر تبریز برگزار می‌شود.

این دوره زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور می‌باشد. در پایان دوره اموزش باریستا در تبریز، مدرک باریستا درتبریز به تمامی مهارت‌جویان اهدا می‌شود.

این مدرک در کشور‌های خارج از کشور هم قابل ترجمه و دارای اعتبار می‌باشد.

سوالات متداول:

چون اموزش باریستا در تبریز، صفر تا صد و کاملا عملی توسط آموزشگاه باریستا در تبریز برگزار می شود، شما تمامی مهارت های موردنیاز برای کار در کافه را فرا می گیرید ازجمله : تهیه نوشیدنی های گرم و سرد و کیک های کافی شاپی
و علاوه بر این، پس از گذراندن دوره و کسب مدرک بین المللی از فنی و حرفه ای، می توانید پروانه کسب گرفته و کافه ی خود را تاسیس کنید.

بله، پس از گذراندن دوره، معرفی به آزمون فنی و حرفه ای می شوید و پس از قبولی در آزمون تستی و عملی، مدرک بین المللی و قابل ترجمه از سازمان فنی و حرفه ای که برای گرفتن پروانه کسب و وام اشتغال موردنیاز است را دریافت می کنید.

از مزایای دیگر آن ، بین المللی بودن آن است که در کشورهای خارجی نیز معتبر می باشد.

چون اموزش باریستا در تبریز، از سطح پایه و به حالت صفرتاصد است، تمامی مهارت های لازم برای کار در کافه را به حالت عملی فرا می گیرید لذا نیاز به دانش قبلی ندارید.

پس تمام علاقه مندان می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

این دوره جذاب هم در بین قشر جوان و هم میانسال جذابیت دارد و محدودیت سنی ندارد.

تمام بانوان و آقایان می توانند در دوره باریستا در تبریز شرکت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پروژه های مرتبط

Related Projects



مشاوره رایگان

نام و تلفن خود را برای مشاوره رایگان بگذارید تا کارشناسان ماباشمادر اسرع وقت تماس بگیرند